Školsko

Školsko '09 - PRIJAVE SU ZAVRŠENE

17.01.2009.

DEZURNI TELEFONI U TAJNISTVU POVJERENSTVA:
01/4444-530
01/4848-348
091/2829-773

Kontrola unešenih podataka je završena i u sustavu imamo 289 prijavljenih natjecatelja koji čine konačnu listu prijavljenika. Nakon svih rokova, a u interesu darovite djece prihvaćene su još dvije naknadne prijave.

Podsjećamo da u ponedjeljak u 9h počinje natjecanje iz LOGA, a u 13:30 iz programskog područja BASIC/Pascal te vas molimo da se pridržavate PROVEDBENE OBAVIJESTI, s izmjenom u točci 4, koja je vam je poslana u petak u 15:30.

Zahvaljujemo svim školama i odgovornim voditeljima na suradnji, a onima koji su kasnili želimo da iduće godine budu ažurni i točni.

Objavljujemo i konačnu listu prijavljenih škola, a natjecanje će u oba programska područja provesti ukupno 41 škola nositeljica natjecanja.

Napominjemo da smo sa svrhom olakšavanja provedbe samog natjecanja određenom broju škola omogućili spajanje sa svrhom zajedničke provedbe natjecanja.

Ravnatelje podsjećamo da vode računa o svojem školskom natjecanju te upozore odgovorne provoditelje u svojoj školi obvezu striktnog poštivanja dobivene provedbene obavijesti.

Tijekom natjecanja, kao i protekle dvije godine, moguće su i posjete članova županijskog povjerenstva sa svrhom izravnog uvida u provođenje natjecanja.

Svim natjecateljicama i natjecateljima želimo da uspiju pokazati sve što znaju.

Privremeni rezultati bit će objavljeni najkasnije na dan natjecanja u večernjim satima, a konačni u četvrtak 22.1.2009.

I ne zaboravite na ova dva korisna linka za ponedjeljak:

PRIMJER ZA SLANJE RJEŠENJA
REZULTATI - RANG LISTA ŠKOLE


Sretno.

:)

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.