Zimska C - početnica u Domu tehnike na Jarunu

Zimska C - početnica u Domu tehnike na Jarunu

27.12.2015.

Za vrijeme školskih praznika, od 4.1. do 9.1. u Domu tehnike na Jarunu održavat će se popularna C - početnica za starije osnovce. Radionice i vježbe bit će svakim danom izuzev na blagdan Sveta Tri kralja.

Evo rasporeda:

A) radnim danom ( 4.1. i 5.1.te 7. i 8.1.2016.)

- od 19:30 do 21:00

B) subota (9.1.2016.)

- od 12:30 do 14:00

Osim programsrskih radionica pozivamo naše polaznike da u jutarnjim satima uživaju i ove godine u prekrasnom klizalištu na Tomislavcu, koje je za njih i sve naše sugrađane i posjetitelje uredio Grad Zagreb, najbolja adventska destinacija u Europi.

 

NAPOMENA:

S početkom škole, od 11.1.2016., radionice i vježbe će se nastaviti održavati tri puta tjedno prema staroj satnici - usrijedom i petkom navečer i subotom u 12:30. 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.