Zimska C - početnica u Domu tehnike na Jarunu

Zimska C - početnica u Domu tehnike na Jarunu

27.12.2015.

Za vrijeme školskih praznika, od 4.1. do 9.1. u Domu tehnike na Jarunu održavat će se popularna C - početnica za starije osnovce. Radionice i vježbe bit će svakim danom izuzev na blagdan Sveta Tri kralja.

Evo rasporeda:

A) radnim danom ( 4.1. i 5.1.te 7. i 8.1.2016.)

- od 19:30 do 21:00

B) subota (9.1.2016.)

- od 12:30 do 14:00

Osim programsrskih radionica pozivamo naše polaznike da u jutarnjim satima uživaju i ove godine u prekrasnom klizalištu na Tomislavcu, koje je za njih i sve naše sugrađane i posjetitelje uredio Grad Zagreb, najbolja adventska destinacija u Europi.

 

NAPOMENA:

S početkom škole, od 11.1.2016., radionice i vježbe će se nastaviti održavati tri puta tjedno prema staroj satnici - usrijedom i petkom navečer i subotom u 12:30. 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.