Glazba i računalo, jesenske radionice

Glazba i računalo, jesenske radionice

15.09.2016.

U utorak 20. rujna u 18:15 započinju jesenske radionice glazbe i računala pod umjetničkim vodstvom Kristijana Rahimovskog. U radionicu su osim polaznika ljetnog kampa pozvani i drugi mladi programeri te njihovi školski prijatelji koji vole glazbu. Radionice i igraonice će se, u suradnji s Ivanom Štorekom i društvom MUDRI te udrugom S vijugom i Filipom Mravuncem, održavati u Domu tehnike na Jarunu, tri puta tjedno.

Zainteresirani novi polaznici mogu se javiti SMS porukom na telefon 0914848348.

Evo rasporeda:

- utorak, od 18:00 do 19:15
- četvrtak, od 18:00 do 19:00
- subota, od 12:00 do 13:00

 

Ukoliko bude potrebno uredit će se i još jedna grupa polaznika sa zasebnim rasporedom.

 

Željno vas očekujemo.

 

PODSJETNIK:

 

- u dane državnih praznika ili blagdana, kao npr. 8.10., 1.11., i slično radionice se ne održavaju, osim iznimno temeljem prethodnog dogovora voditelja i polaznika.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.