Glazba i računalo, jesenske radionice

Glazba i računalo, jesenske radionice

15.09.2016.

U utorak 20. rujna u 18:15 započinju jesenske radionice glazbe i računala pod umjetničkim vodstvom Kristijana Rahimovskog. U radionicu su osim polaznika ljetnog kampa pozvani i drugi mladi programeri te njihovi školski prijatelji koji vole glazbu. Radionice i igraonice će se, u suradnji s Ivanom Štorekom i društvom MUDRI te udrugom S vijugom i Filipom Mravuncem, održavati u Domu tehnike na Jarunu, tri puta tjedno.

Zainteresirani novi polaznici mogu se javiti SMS porukom na telefon 0914848348.

Evo rasporeda:

- utorak, od 18:00 do 19:15
- četvrtak, od 18:00 do 19:00
- subota, od 12:00 do 13:00

 

Ukoliko bude potrebno uredit će se i još jedna grupa polaznika sa zasebnim rasporedom.

 

Željno vas očekujemo.

 

PODSJETNIK:

 

- u dane državnih praznika ili blagdana, kao npr. 8.10., 1.11., i slično radionice se ne održavaju, osim iznimno temeljem prethodnog dogovora voditelja i polaznika.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.