Umjesto radionica uživanje u krugu obitelji

Umjesto radionica uživanje u krugu obitelji

24.12.2019.

Obaviještavamo naše polaznike i drage roditelje da se planirane radionice u Ilici 53 neće održavati u petak, subotu i ponedjeljak (27., 28. i 30.12.). Priličan broj naših članova je u to vrijeme izvan Zagreba, a od mnogih obaveza koje naši članovi imaju tijekom godine, uvijek nedostaje vremena koje bi provodili u krugu svojih obitelji.

Zato Vas molimo da u navedene dane umjesto dolaska na radionice uživate u krugu Vaših obitelji.

Članovi koji žele programirati imat će dovoljno pripremljenih vježbi za rad od kuće, a u ponedjeljak 30. prosinca u 10 sati započet će Zimske programerske lige ( i Logo i C++/Python) putem Interneta. Svako kolo ima 8 zadatak i tri sata za rješavanje. Vrijeme početka po želji.

U Domu tehnike na Jarunu, redovita radionica će se održati u petak navečer, a radionice u subotu i ponedjeljak neće se održati.

Volimo vas.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.