Predblagdanska subota bez radionica

Predblagdanska subota bez radionica

03.01.2020.

Obaviještavamo naše polaznike i drage roditelje da se planirane radionice u Ilici 53 i Domu tehnike na Jarunu neće održavati u subotu 4. siječnja i na blagdanski ponedjeljak 6. siječnja.

Zato Vas molimo da u navedene dane umjesto dolaska na radionice pojačano uživate u krugu Vaših obitelji.

Članovi koji žele programirati imaju dovoljno pripremljenih vježbi za rad od kuće, a u ponedjeljak 6. siječnja započet će 2. kolo Zimske programerske lige ( i Logo i C++/Python) putem Interneta.

Da ne bi bilo zabune, redovita radionica u Domu tehnike na Jarunu (I Ilici 53) održati će se u petak 3.1., a radionice u subotu i ponedjeljak neće se održati.

Radionice se nastavljaju idući tjedan po redovitom rasporedu, a pojačani rad za polaznike s natjecateljskim ambicijama bit će potvrđen dodatnim SMS porukama.

Volimo vas.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.