Odličan nastup mladih programera na državnom natjecanju u Primoštenu - Lovro Kalinovčić odnio je dvostruku pobjedu

Odličan nastup mladih programera na državnom natjecanju u Primoštenu - Lovro Kalinovčić odnio je dvostruku pobjedu

21.03.2014.

Čestitamo mladim informatičarima, našim članovima državnim pobjednicima iz Zagreba: Ivanu Jambrešiću, Krešimiru Nežmahu, Mislavu Brnetiću, Lovri Kalinovčiću Dupliću (na dvostrukom trijumfu, on se ove godine zamijenio s najboljim prijateljem Dominikom Fistrićem, Dominik je pobijedio na natjecanju HONI, a Lovro na državnom - i sve je ostalo u istoj sobi), zatim Adrianu Bekeru i Dominiku Gleichu. Čestitamo i našim članovima izvan Zagreba. Prije svih Vilimu Lendvaju koji je odnio jednu pobjedu i jedno drugo mjesto u Popovaču i zasluženo se zasladio tortom LOVRO, te njegovim mlađim prijateljima Filipu i Mateju na vrijednim rezultatima za marljivu i sposobnu Popovaču.

Posebno čestitamo i Dorijanu Lendvaju (4.r) koji se nije smio natjecati već drugu godinu uzastopno zbog nerazumne odluke ravnatelja AZOO. Zato nas posebno veseli što su trojica najmlađih Ivan, Krešimir i Josip izdražali godinu dana i pokazali da su za svoje godine pravi znalci i dokazali da im je mjesto bilo na državnom natjecanju i prošle godine zajedno s Dorijanom kojem je zabrana otela dvije državne pobjede.

Čestitamo i Josipu Klepecu iz Vrbovca, iako je na županijskom natjecanju iz C/C++ bio mislima negdje drugdje i osvojio veeeelikih 5 bodova nedovoljnih za plasman na prvenstvo ulice, ali zato pobijedio u Logu. Čestitamo i Ivanu Lazariću, samostojećem izvrsnom Domagoju Bradaču, te Petru Orliću, Tonku Sabolčecu i Kristijanu Vukeliću iz Lucijanke. Čestitamo Mateju Ivanićeku i Luki Tigru Jovanoviću, zatim Dominiku Balogu i Antoniu Lukiću te Vedranu Kurdiji i osobito Marinu Kišiću za plasman među tri najbolja, ali i Robertu Beniću, Mihaelu Liskiju, Mariji Gegić i Mihaelu Peklaru te drugima koji su dali sve od sebe.

Srednjoškolci će za dva tjedna imati priliku poravnati račune u borbi za Izborne pripreme, a osnovce, ali i njih uskoro očekuju još zahtjevnija natjecanja.

Veseli nas da je i Goran Žužić sudjelovao u papanju torte LOVRO, namijenjene najboljem natjecatelju, dvostrukom pobjedniku Lovri Kalinovčiću. Kasnije se pokazalo da je Lovro imao vrlo oštar razlog za pobjedu, u kojoj je najviše uživao njegov cimer Dominik Fistrić Domfi - peterostruki državni pobjednik. Zahvaljujući Lovri iz pilane bilo je veselo i slatko. Zeleno crno crveni marcipanski modni mačak je zaboravio doći pa su ga morali ucrtati na tortu.

NAJBOLJI NATJECATELJ JE LOVRO KALINOVČIĆ S DVA OSOVOJENA PRVA MJESTA. Slijede ga Vilim lendvaj i Krešimir Nežmah s jednim prvim i jednim drugim mjestom i svi ostali državni pobjednici.

Da naši natjecatelji i članovi iz osnovnih škola imaju potrebnu stručnu potporu pobrinuo se Kristijan Burnik, vrijedan mladi mentor s iznimnimr ezultatima.

NAGRADA

Sestra Cristina Scuccia oduševila je gledatelje i žiri showa 'Glas'. Časna nevjerojatnog glasa bez greške je izvela veliki hit Alicije Keys ''No One'', a reakcije žirija nakon što su vidjeli o kojem se natjecatelju radi su bile fantastične. Od nevjereice do najvećeg divljenja i oduševljenja njenim pjevanjem i spontanim reakcijama.

Nevjerojatno i istinito. Božji dar je Božji dar.

Uz čestitke za odličan nastup, pogledajmo je zajedno po sto puta.




Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.