DMIH 2009, zadnja obavijest

DMIH 2009, zadnja obavijest

20.03.2009.

Okupljanje u nedjelju 7:55
na autobusnom kolodvoru
Peroni 501/502




Pogledajte brojeve soba u kojima ste smješteni i spisak sjedenja u busu.
Prvi bus je siva plavuša (uglavnom osnovci plus dragi suputnici) a drugi mala garavuša ( uglavnom srednjoškolci, dragi suputnici i logičari iz Zadra).
Busevi će biti na peronima 502/503. Molim da se utrpkrcate prema spisku i ne pravite zgužvu. U Zadru stajete kod Autobusnog kolodvora, Hotel Kolovare, i dopuštate ulazak "logičara" na čelu s tri do četiri bronce i hrpom zlata, uljepšane za Zrinku&co


Državno natjecanje i smotra iz informatike-računalstva za učenike osnovnih i srednjih škola održat će se u Dubrovniku od 22. - 26/27. ožujka ove godine. Ovo trodijelno natjecanje sastoji se od natjecanja u programiranju za osnovne škole, natjecanja u programiranju i osnovama informatike za srednje škole te smotre softverskih radova za osnovne i srednje škole. Za ovogodišnje državno natjecanje Grad Zagreb je izborio ukupno 92 plasmana, od čega je desetoro učenika izborilo plasman u dvije natjecateljske kategorije. Osim naše djece i mladeži u pratnji dvadeset mentora ili službenih pratitelja, put Dubrovnika u zajedničkoj organizaciji kreću i Bjelovarci te nokliko članova i suradnika Državnog povjerenstva. Osim toga sedmero zagrebačkih učenika priključit će nam se u Zadru po obavljenom državnom natjecanju iz Logike, a s njima i dvoje predstavnika Splitsko-dalmatinske županije i jedan učenik iz Varaždinske županije.

Polazak je u nedjelju 22. ožujka u 8:15 sati s turističkih perona autobusnog kolodvora, a obvezan dolazak 20 minuta ranije. Spisak putnika u autobusu br.1 i autobusu br.2 bit će "obješen" na prednjim i stražnjim vratima svakog busa. Organizacija prihvata u Hotelu Argosy bez zadržavanja na recepciji je u tijeku, a razmještaj po sobama već je tijekom popodneva objavljen na web stranicama www.zrs.hr. Želje za izmjenama, na mail ili smsom na 0914848348, primamo do sutra u podne. Jasno, one nemoguće želje, ne mogu se ostvariti.

Ujedno i ovim putem vas podsjećam da prema priloženom spisku pozvanika ne zaboravite provjeriti jesu li vam sačinjene potvrde da ste učenik-ca određenog razreda svoje škole. Potvrde u neizostavno potrebne službenom pratitelju iz vaše škole zbog prelaska državne granice kod Neuma, a vodstvo naše ekipe predvidjelo je i skupni spisak svih članova ekipe Grada Zagreba zbog smanjivanja zadržavanja poradi evntualnih formalnosti na granici.

Pipremite se najbolje što možete. Zadrani iz ZG, budite logični i ne zaboravite u Zagru upasti u naš bus za Dubrovnik.

A u Dubrovniku dajte sve od sebe, pa što bude.


Svim natjecateljima ugodan boravak u Dubrovniku, puno spavanja te rezultate u skladu s pokazanim znanjem kao i mrvicama sreće i snalažljivosti, želi mentorsko pratiteljska potpora na čelu s vodstvom ekipe Grada Zagreba.




Sadržaj BUSA 1 i BUSA 2 (obnovljeno 14:30, 20.3.2009.)

razmještaj po sobama (dodano 21.3.2009. 21:10)

pismo školama (obnovljeno 14:30, 20.3.2009.)

IZBJEGAVANJE GUŽVE NA RECEPCIJI (dodano 14:50, 20.3.2009.)

ZADUŽENJA PO SOBAMA (dodano 21.3.2009. 21:10)

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.