DMIH 2009, ekipa putuje, krenuli u nedjelju 8:25

DMIH 2009, ekipa putuje, krenuli u nedjelju 8:25

22.03.2009.

Ekipa zagrebački super e-neurona putuje prema Dubrovniku.

Lijepo im je, slušaju "BOŽU" (moš' mislit'), gledaju čuveni spot s Žužom u glavnoj ulozi, i uživaju na laganoj burici. Okrijepili su se putem, a ko ne vjerujete pogledajte.

1 2 3 4 5 6


U 16:38, ekipa je prešla iz Hrvatske u Hrvatsku. Čekamo fotke :)

Ekipu je bura ometala poprilično i još su imali za skupit 11 logičara u Zadru, što zagrebačkih što splitskih, tako da su izgubili sat vremena preko plana.


Inače, putnici su :

Sadržaj BUSA 1 i 2

Fali Vedran Deković za koga na busnom rekoše da je odustao.

Pred Hotelom će ih ljubazno osoblje dočekati s hrpicama ključeva te će se razmjestiti za tili časak, i to prema razmještaju po sobama.

Neki dragi profesori brinut će se o njima, a po potrebi nekog i podsjetiti na kućni red.

Evo plana brigice

Brinut će se i drugi ali oni ipak imaju i zaduženja u državnom povjerenstvu, pa će to činiti iz ljubavi.



Zagrebčanci stigoše u Hotel Argosy u 18:21 i uzeše 10 koverata s ključevima soba. Ogovorni sveti Petreki podijeliše ključeve natjecateljima
i profama po sobama i svi stigoše na otvorenje. I eto ga. Generalna proba računala je u tijeku, sutra ujuto u 9h nastupaju Logaši i logašice. Povečerje je u 10:15. Valja se naspavati.

7 8 9 10

Vidimo se sutra.
Laku noć Zagrebe!

:)

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.