Generalno održavanje, prekidi u radu

Generalno održavanje, prekidi u radu

09.11.2019.

Zbog radova na generalnom održavanju i tehničkoj konsolidaciji središnjeg mrežnog čvorišta saveza neće biti dostupne mrežne stranice saveza ni sustav za natjecanja prema slijedećem rasporedu:
- subota / nedjelja 9/1o 11. od 22:00 do 09:00 
- nedjelja/ponedjeljak 10/11 11. od 23h do 08h te na isti način svaku noć od 23:00 pa najkasnije do subote 16.11. u 8 sati.

Tijekon idućih tjedan dana sustav će raditi od jutarnjih sati do večernjeg isključivanja (od 8 ili 9 do 23, a u slučaju bržeg završetka radova obavijestit ćemo vas zasebnom objavom.

Molimo naše korisnike i prijatelje saveza za razumijevanje.

Srdačni pozdrav!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.