Dan sjećanja 2023, u subotu 18.11. radionice se ne će održavati

Dan sjećanja 2023, u subotu 18.11. radionice se ne će održavati

13.11.2023.

Dan sjećanja ma žrtvu Vukovara i Škabrnje obilježava se u spomen na stradanje grada Vukovara i mjesta Škabrnja u Domovinskom ratu kada su srpske snage makon tromjesečne opsade počinile velike zločine nad hrvatskim civilima i braniteljima. Na taj dan se u Vukovaru i Škabrnji održavaju komemorativni skupovi, uz paljenje svijeća i polaganje vijenaca, a cijela Domovinska i Iseljena Hrvatska prisjeća se žrtava i posljedica agresije.

Prisjetimo se i mi! Stoga se na dan 18. studenog - Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje radionice se ne će održavati.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.