DRAGI NAŠI !

DRAGI NAŠI !

09.07.2010.

U ožujku prošle i početkom ove godine učinili smo znatne napore da racionaliziramo naše poslovanje i u tome smo uspjeli. A zatim je prošla i ova polovica godine te smo s pravom očekivali da malo pomalo dolaze bolji dani.

Međutim, situacija je nažalost drugačija te ćemo zbog okolnosti u našem poslovnom okruženju morati provesti još neke dodatne nepopularne mjere kako bi pokušali olakšati mjesece koji nam dolaze. Stoga molimo sve naše udruge da bez nepotrebnog gubljenja vremena prihvati prijedloge iz UREDA ZRSa jer nam svima zajedno nema druge.

Naše drage članove isto tako još jednom molimo za razumijevanje u svim budućim situacijama koje im zbog nekog razloga baš neće  bit i onakve na kakve smo ih navikli u proteklim godinama.

Nažalost, i dobitnici najviših priznanja koja su ustanovljena u Gradu Zagrebu, moraju bit spremni i sudjelovati u naporima kako bi se uspješno prevladalo stanje u kojem se svi zajedno još uvijek nalazimo.

No ima i vedrijih stvari.

Naš novi web koji je od Dana Grada Zagreba u probnom radu, uskoro će dobiti i novi modul za INFORMATIJADU Božo Težak. Stoga mu probni rad produžujemo za daljnjih mjesec dana nakon čega će postupno dobivati i komadiće dizajna.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.