ZRSOVAC, medijski kanal saveza

ZRSOVAC, medijski kanal saveza

30.05.2010.

Dragi naši posjetitelji,

uz pomoć Majke Božje od Kamenitih vrata, a ususret "okruglom" Danu Grada Zagreba 2010, otvorili smo medijski kanal ZRSOVAC na YUOTUBE-ku.

U njega smo nagurali podosta naših video materijala nastalih od 2001. do danas. Ima tu filmova o kampovima, kratkih filmića i zezancija koji su u trenucima inspiracije nastajali u Zagrebu na ljetnim kampovima, zanimljivih glazbenih brojeva s koncerata za darovite informatičare, a ima čak i jedan ljubić.

Posebno mjesto zauzima hrvatska verzija spota  "100 godina BOŽE", posvećenog našem omiljenom liku BOŽI TEŽAKU, kojem smo 2007. godine obilježili 100 godina rođenja.

U pripremi je još nekoliko zanimljivih materijala iz života polaznika informatičkih programa, engleska verzija spota o BOŽI, a bit će uskoro i spotić himni odlikaša pod nazivom "KULJA" !

Jasno, o svim novitetima zasebno ćemo vas obavijestiti ZRSOVCEM.

Evo trenutnog pregleda našeg kanala ZRSOVAC:

2002.

2003.

2005.

  • PRIŠTAVI ŽOHAR U AKCIJI 1, 2 i 3 - uskoro

2007.

2008.

2009.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.