HONI 2014/2015, 2. kolo održat će se u subotu 8.11.

HONI 2014/2015, 2. kolo održat će se u subotu 8.11.

07.11.2014.

Nova sezona hrvatskog otvorenog natjecanja HONI, u organizaciji HSINa je počela. Zagrebački računalni savez, u suradnji s udrugama članicama, i ove godine sudjeluje s tri ekipe mladih programera od 4. do 8. razreda osnovne škole. Drugo kolo je na rasporedu u subotu 8.11.2014., a treće 29.11.

Natjecatelji iz tri ekipe rapoređeni su na dvije lokacije, u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Pozvanici po lokaciji:

-          ILICA 53, pozvanici (1), dolazak u 9:25

-          DOM TEHNIKE (Jarun), pozvanici (1), dolazak u 10:20

Čestitamo Lovri pl. Kalinovčiću te osobito Krešimiru Nežmahu na simpatičnih 250 bodova. Odličan je bio i Patrik Đurđević koji se polako približava najboljima pri čemu mu čak ni gips nije zapreka. Pohvale idu i našim novim članovima - Silbljanima: Leonu Stjepanu Uruiću i Ivanu Vojvodiću na odličnom nastupu, ali i četvorici četvrtaša Badrovu, Bezjaku, Domladovcu i Merćepu na osovojenim bodovima. Nažalost, nedostajao je njihov vršnjak Vlatko Borevković, iako je njegova majka potvrdila da će doći. U drugom kolu se priključuje i naš svjetski putnik Dominik Poljak Pušćanski - Domfi (Fistrić). (U Ilicu na natjecanje možda navrati još jedan oveći svjetski velikan.)
Rezultati prvog kola.

Spisak ukupnih pozvanika može se tijekom mjeseci i proširiti za nove članove.

 

NAPOMENA:

- U dane kada je kolo HONI, u Ilici se ne održavaju radionice

- radionice u Domu tehnike za učenike razredne nastave se održavaju neovisno o kolu HONI

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.