HONI - 5. kolo, subota 16.1.

HONI - 5. kolo, subota 16.1.

15.01.2016.

Prvo novogodišnje kolo HONI-ja održava se u subotu 16. siječnja. Da ne bi bilo zabune za nove sudionike, natjecanje s eodvija na isti način kao i sva prošla kola. Ekipe su poznate, mjesta rješavanja su i dalje Ilica 53 i Dom tehnike. Vremena početka na tjecanja su i dalje različita. U Ilici treba doći u 9:30 a na Jarunsko jezero u 11:15.

Uz napomenu da se subotama kada je HONI, osim programerske vijuge i računalne glazbaonice za razrednu nastavu, ne održavaju nikakve druge programerske radionice ni u Ilici ni u Domu tehnike.

Ova objava - podsjetnik pisana je na osobiti dan:

15.siječnja – Međunarodno priznanje Hrvatske – 1992.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.