HONI - 5. kolo, subota 16.1.

HONI - 5. kolo, subota 16.1.

15.01.2016.

Prvo novogodišnje kolo HONI-ja održava se u subotu 16. siječnja. Da ne bi bilo zabune za nove sudionike, natjecanje s eodvija na isti način kao i sva prošla kola. Ekipe su poznate, mjesta rješavanja su i dalje Ilica 53 i Dom tehnike. Vremena početka na tjecanja su i dalje različita. U Ilici treba doći u 9:30 a na Jarunsko jezero u 11:15.

Uz napomenu da se subotama kada je HONI, osim programerske vijuge i računalne glazbaonice za razrednu nastavu, ne održavaju nikakve druge programerske radionice ni u Ilici ni u Domu tehnike.

Ova objava - podsjetnik pisana je na osobiti dan:

15.siječnja – Međunarodno priznanje Hrvatske – 1992.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.