HONI - 6. kolo, subota 6.2.

HONI - 6. kolo, subota 6.2.

04.02.2016.

Drugo ovogodišnje kolo HONI-ja održava se u subotu 6. veljače. Da ne bi bilo zabune, natjecanje se odvija na isti način kao i sva prethodna kola. Ekipe su poznate, mjesta rješavanja su i dalje Ilica 53 i Dom tehnike. Vremena početka na tjecanja su i dalje različita. U Ilici treba doći u 9:30 a na Jarunsko jezero u 11:15.

Jedina razlika u ekipama je ta što se vrijedni i tihi Marko Dorčić od ovog kola raspoređuje u Ilicu 53.

Ne zaboravite da se subotama kada je HONI, osim programerske vijuge i računalne glazbaonice za razrednu nastavu, ne održavaju nikakve druge programerske radionice ni u Ilici ni u Domu tehnike.

Idući tjedan u Ilici 53 su pripreme, a u Domu tehnike na Jarunu se radi prema redovitom rasporedu.

 

NAPOMENA:

Posljednje ovogodišnje kolo na rasporedu je u subotu 5.3., a nakon toga, u tjednu prije državnog natjecanja, uključujući i subotu i nedjelju, održat će se i mini pripreme.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.