HONI 2018/19, 5. i 6. kolo, subota 9.2. i 9.3.

HONI 2018/19, 5. i 6. kolo, subota 9.2. i 9.3.

07.02.2019.

Peto kolo natjecanja HONI održat će se u subotu 9. veljače. Nastup naših članova organizira se na isti način kao i u svim prethodnim kolima. Zbog skučenog prostora i nedovoljnog broja mjesta, neki pozvanici natjecat će se po potrebi kao i u preostalim kolima, i u hodniku ili uredu odnosno sistemskoj sobi, i to uz upotrebu vlastitih prijenosnika.

Molimo vas da budete točni i prisjetite se obavijesti pred prvo kolo.

Mnogi roditelji zovu Savez i izražavaju svoje zadovoljstvo što Savez inzistira na samostalnom rješavanju, bez pomoći mentora i dežurnih osoba. Drago im je da njihova djeca na natjecateljima ne dobivaju nedopuštenu prednost u odnosu na njihove kolege čime se onemogućava dobivanje nezasluženih bodova.

Još jednom im hvala na takvom pristupu i podršci.

Zadnje, 6. kolo na rasporedu je 9. ožujka.

Cijela ekipa sjanih mladih programera šalje vibrirajuća srčeka svojem Fabi - Fabjanu Markovinoviću, vrhunskom programeru i rukometnom super portiru (vrataru).

heart

Svi ga puno volimo i želimo mu brzi oporavak.

 

 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.