HONI, 2. kolo, subota 16.11.

HONI, 2. kolo, subota 16.11.

13.11.2019.

U subotu je na rasporedu 2. kolo. Naše ekipe natjecat će se u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Predviđeno vrijeme za natjecanje je od 9 do 12 sati, nakon čega slijedi slanje učeničkih kodova i evaluacija. Po dva voditelja će u oba prostora biti od 8:30 pa molimo učenike da dolaze u 8:45 sati. Sve će se odvijati prema obavijesti za 1. kolo, kada su zbog nedostatka prostora neki članovi pristupili putem osobnog prijenosnika, pa ih molimo da to učine i ovaj put.

NAPOMENE:

- jutarnje radionice od 9 do 12 sati neće se održavati u Domu tehnike, a po.podnevne će se održati od 13 do 15 sati.

- jutarnje Radionice do 12 sati neće se održavati u Ilici 53. Dodatne radionice u 12 sati, 13:30 i 15 sati neće se održavati. Radionica subotom za grupu 5-A i za Grupu XY održat će se u 16 sati, kao i ostala redovita druženja uz bezvremenske uspješnice poput Larine pjesme i 'boozdovanska' nadmudrivanja.

Treće kolo na rasporedu je 14.12.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.