Jučer je krenulo peto kolo Informatijade Božo Težak, današnji nastavak je u tijeku!

Jučer je krenulo peto kolo Informatijade Božo Težak, današnji nastavak je u tijeku!

16.04.2011.

Jučer i danas, u natjecateljskom duhu su kadeti i juniori. C++aši, logaši i juniori spremaju se za državno natjecanje koje kreće već sutra. Mlađi kadeti C++aši jučer su odradili natjecanje, a danas ćemo vidjeti kakve će uspjehe polučiti ostale kategorije.

Podsjetimo se rasporeda. Klikom na naziv kategorije otvara se preuzimanje zadataka. Ako imate problema, možete kontaktirati tehničkog voditelja na !

C++
1. mlađi kadeti, petak 19:30
2. stariji kadeti, subota 10:00.
 
Logo
3. mlađi kadeti, subota 10:15
4. stariji kadeti, subota 12:15
 
Juniori
predaja je obavezna i kroz evaluator, ali i na mail prema uputama
5. mlađi juniori, subota 10:30
6. stariji juniori, subota 10:30
 
 
Daljnje obavijesti ćemo, podsjećamo, objavljivati u "čovječuljku". Stoga za vrijeme natjecanja držite otvorene stranice Saveza i povremeno kliknite "Reload" u vašem browseru, a nakon reloada na čovječuljka i pogledajte ima li što novo.
 
U prilogu ponavljamo upute o preuzimanju i predaji zadataka.
 
NAPOMENA! U uputama je mala greška; u opisu subjecta za slanje rješenja spominje se ZIBT10. Umjesto toga treba pisati ZIBT11. Ako se zabunite, nije strašno, ali ipak pripazite!
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.