Peto kolo MASTERS lige 2012., start večeras u 19:30

Peto kolo MASTERS lige 2012., start večeras u 19:30

15.05.2012.

Dobrodočekali peto kolo Masters lige za Juniore u sklopu ZG.Informatijade Božo Težak! Ukoliko imate problema, tehničkog voditelja možete kontaktirati mailom na ili na 091/4846-372. Molimo ne šaljite pitanja o zadacima na već samo tehničke upite (probleme s loginom i slično)!  Za pitanja o zadacima obratite se autoru zadataka.

Gleich je obećao 100% na BONUS CASE, Tunković također, a Miliša i Razum se samo smješkaju. Plečko će tražit tatu da mu pomogne, a Medo neće brati jagode. Benić si je napravio mjesta među najboljim srednjoškolcima, Peklar će rješavati na Engleskom, a puškicu spremaju i svi ostali, samo da Lisica ne pobijesni. Atomski fizičari Ćevid i Tomić nisu pri sebismiley, nego u Korčuli na državnom.

NE ZABORAVITE PRATITI DAROVITOG ČOVJEČULJKA!

Podsjetimo se rasporeda. Klikom na naziv kategorije otvara se preuzimanje zadataka. Zadaci se u principu objavljuju oko 5 minuta prije početka natjecanja.

1. MASTERS liga za juniore

19:30 do 22:30 svi juniori - uz napomenu da je predaja obavezna i kroz evaluator!
- Skriveni šesti zadatak, BONUS CASE, donosi dodatnih 45 minuta natjecanja (najranije 22:00, do 22:25)
- Ukoliko ne preuzmete BONUS CASE, priznajemo samo i isključivo rješenja predana do 22:30
- Ukoliko preuzmete BONUS CASE, sve zadatke možete rješavati do 23:15

Kontaktni podaci:
- Podršku možete dobiti putem "chata" na sustavu ZATEMAS.
 
Molimo ne šaljite pitanja o zadacima na već samo tehničke upite (probleme s loginom i slično)!
 
Upute o preuzimanju i predaji zadataka:
U privitku objavljujemo upute o preuzimanju i predaji zadataka.
 
Daljnje obavijesti:
Daljnje obavijesti ćemo, podsjećamo, objavljivati u "darovitom čovječuljku". Stoga za vrijeme natjecanja držite otvorene stranice Saveza i povremeno kliknite "Reload" u vašem browseru, a nakon reloada na čovječuljka i pogledajte ima li što novo.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.