Natjecanja u programiranju u 2007.

Natjecanja u programiranju u 2007.

15.12.2006.

Dragi naši,

osobito nam je drago da vas možemo obavijestiti da sva natjecanja u progamiranju i smotre stvaralaštva, kao vrijedni programski poduhvati Zagrebačkog računalnog saveza i naših udruga članica, Udruge informatičara BOŽO TEŽAK, Udruge programera S VIJUGOM, zatim Društva učitelja informatike osnovnih škola Zagreba i Društva za poticanje informatičkog stvaralaštva, uskoro dobivaju svoju novu dimenziju i idu u svoju četvrtu uzastopnu godinu da bi u 2008-oj odgovarali za 5.

Ko ne voli kobasice nek' čita dalje.

I ovogodišnja natjecanja u programiranju (za miniće, kadete, juniore, pa i profe) održavat će se na super FERu, a uglavnom će se sastojat od 4 + 1 kola. Plus jedan to je ono kolo koje nije bilo prošle godine, jer ta godina nije bila 100-ta godina rođenja Bože Težaka.

Jasno, sve će se opet odvijati subotama u samoprilagodljivim satnicama.

Prvo kolo predviđeno je 20.(27.) siječnja 2007.,
drugo kolo predviđeno je za 3. veljače, a treće kolo za 10.(17.) veljače.
Četvrto i peto kolo održalo bi se polovinom ožujka i početkom travnja.

Prijave putem ove web stranjice kreću od srijede u podne, na znak Gričkog topa (a i ranije).

Bit će novina i osvježenja, dohvatite ih u slijedećim nastavcima.


P.S. Tko je ono u četvrtak u blizini ZRSa zavijao namrtvo u onom "parkiću uživo"?
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.