Zagrebačka INFORMATIJADA 2007

Zagrebačka INFORMATIJADA 2007

15.12.2006.

DRAGI GENIJALCI!

obavijestite svoje razrednike da se želite u ime škole prijaviti i sudjelovati na Zagrebačkoj INFORMATIJADI Božo Težak 2007. Učenici koji pohađaju školski program informatike neka o tome obavijeste i svoje učitelje/profesore informatike u školskom programu.

Ako učitelji ili profesori prvi predlože vama da se prijavite i sudjelujete u natjecanju, molimo "tužite" nam ih kako bismo ih mogli nagraditi za "najbrži prst" .

škole uvijek neka imaju prednost, a udruge neka se pojavljuju samo kao korektivni faktor, ukoliko se učenik ne može drugačije prijaviti za natjecanje.

I zapamtite, naše udruge rade "za škole" pa se ne mogu onda protiv njih istovremeno i natjecati, jer je to bedasto.

Ove godine imat ćemo kolo više, na posebnu radost minića i autora zadataka.

Molimo sve prijavitelje da vode računa o točnosti svih podataka.

Ukoliko osim jednog mentora postoji dodatna osoba kojoj su učenici i roditelji zahvalni za pripremu učenika neka to navedu (dobro je znati tko sve čini dobro našoj darovitoj djeci i mladeži).

Po završetku natjecanja bit će poznati pobjednici po školama, gradskim četvrtima, za Grad Zagreb odnosno Zagrebačku INFORMATIJADU Božo Težak 2007.
 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.