Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2015 - prijave su u tijeku

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2015 - prijave su u tijeku

17.07.2015.

Prijave za ovogodišnje ljetne kampove su pri kraju. Ostalo je još samo tri mjesta u drugom terminu. Broj mjesta je ograničen pa budite brzi kako ne biste ostali bez mogućnosti prijave. Osim već dokazanih mladih programera, ove s egodine ponovno veselimo nekolicini novih izvrsnih osnovaca.

Požurite se, bit će veselo!

 

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1.  termin (23)/24. - 30/(31).8.

 
2. termin  (31.8. - 5/6.9)
 
 

N A P O M E N A: Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu ZG.Informatijade BOŽO TEŽAK, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i  najuspješniji natjecatelji drugih hrvatskih natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika, a dodatno se vrednuje i višegodišnji rad i rezltati prijavljenika. Uvjeti sufinanciranja boravka i rada u kampu godinama su isti. Ciljana lokacija i ove je godine bio otok Silba, no naši domaćini još nisu uspjeli uspješno prebroditi poslovne probleme. Na sreću još krajem svibnja osigurane su višestruko bolje zamjenske lokacije za nezaboravan ljetni kamp.

NOVO:

Odabrana zamjenska lokacija je Dom Crvenog križa na Sljemenu, s izvrsnim i višestruko boljim uvjetima za boravak i rad od naše omiljene Silbe. Mjesta u prvom terminu su popunjena te se očekuju prijave za još nekoliko darovitih programera (dodano 6.8.)

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.