Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017

24.04.2017.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se ove godine po osamnaesti put. Odvijat će se u suradnji s našim udrugama članicama u dva redovita termina, od 16. kolovoza, pa do 29./30. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu.

Predbilježbe će se aktivirati u srijedu 26.4. u 15 sati.

Način organiziranja kampova i raspored rada bit će sličan proteklim godinama. Naravno, bit će kao i uvijek i prave matematike i individualnog rada. Kao i svih prethodnih godina, mogućnost povlaštene prijave i odgvorajaćih pogodnosti imat će polaznici naših radionica i natjecanja, znatiželjni osnovci koje privlače programi digitalne elektronike i stvaralaštva te najbolje plasirani natjecatelji na prošlogodišnjim natjecanjima.

Osim vrlo intenzivnog rada na osnovnim programima za darovite, i ove će godine biti dovoljno dodatnih programa, predavanja, radionica i zabavnih i športskih sadržaja te termina za kupanje. Boravak i rad odvijat će se u besprijekornim uvjetima Doma Crvenog Križa na Sljemenu, na raspolaganju ćemo imati pet učionica s 55 računala te mnoštvo pratećih sadržaja. I ove godine u kampu će sudjelovati i naši daroviti prijatelji iz drugih područja (glazba, film), a kamperskom uratku prošlogodišnje pjesme "Šuti i pjevaj", dodat ćemo i jednu novu prigodnu obradu.

Broj mjesta je ograničen, ima već dosta pretpriajava i najava, stoga požurite.

Iako malu prednost uvijek imaju naši članovi s najbržim prstom i boljim rezultatima na prethodnim natjecanjima, svake godine se u kampove prihvaća i nekoliko novaka.

I ove godine će biti puno puno rada i veselja, bit će i športa i zabave i kupanja u bazenu, šetnje i trčanja...

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE 

1.  termin 16.(17.) - 23.(24.)8.

 
2. termin  23.(24.)8.-29. (30.8.)
 
 
Nakon predbilježbe i obavijesti o dobivanju statusa polaznika potrebno je poslati ispunjenu PRIJAVNICU / POTVRDU - SUGLASNOST

N A P O M E N A: Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu NATJECANJA ZG.Informatijada BOŽO TEŽAK i pAKCELERATOR, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i najuspješniji natjecatelji drugih hrvatskih natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.