Radionice C - početnica nastavlja s radom od 15.5., Dom tehnike na Jarunu

Radionice C - početnica nastavlja s radom od 15.5., Dom tehnike na Jarunu

11.05.2017.

Nakon nekoliko tjedana stanke, radionice C - početnica za programerske novake, nastavljaju s radom od ponedjeljka 15.5.2017. Održavat će se u Domu tehnike na Jarunu dva puta tjedna, a pozvani su svi polaznici prema starom rasporedu ponedjeljkom i subotom. Jedan termin će se po potrebi naknadno dodati za programerske vježbe i individualni rad ili novu grupu. Ima mjesta i za upis novih članova, dovoljno se javiti SMS porukom na 0914848348.

Evo termina:

ponedjeljak, od 15.5.
- 19:30 do 20:20 A
- 20:30 do 21:30 B
 
subota, od 20.5. (NOVO!)
- 11:30 do 13:00 
 
Grupe A i B oblikovane su dogovorom voditelja, polaznika i tajništva saveza.
 

PODSJETNIK:

- u dane državnih praznika ili blagdana radionice se ne održavaju, osim iznimno temeljem prethodnog dogovora voditelja i polaznika. Molimo polaznike da prije kretanja na radionicu redovito provjere posebne obavijesti na www.zrs.hr .

 

Napomena:

- radionice glazbe neće se održavati subotom do kraja školske godine.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.