Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2018

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2018

10.05.2018.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se ove godine po devetnaesti put. Odvijat će se u suradnji s našim udrugama članicama u dva redovita termina, od 18. kolovoza, pa do 31. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu. 

 

(Moguća je i izmjena termina te početak kampova za jedan ili dva dana kasnije)

 

Predbilježbe će se aktivirati najkasnije u utorak 15.5.

Način organiziranja kampova i raspored rada bit će sličan proteklim godinama s puno programiranja, matematike i individualnog rada. Kao i svih prethodnih godina, mogućnost povlaštene prijave i odgvorajaćih pogodnosti imat će polaznici naših radionica i natjecanja, znatiželjni osnovci koje privlače programi digitalne elektronike i stvaralaštva te najbolje plasirani natjecatelji na prošlogodišnjim natjecanjima.

Osim vrlo intenzivnog rada na osnovnim programima za darovite, i ove će godine biti dovoljno dodatnih programa, predavanja, radionica i zabavnih i športskih sadržaja te termina za kupanje. Boravak i rad odvijat će se u odličnim uvjetima Doma Crvenog Križa na Sljemenu, na raspolaganju ćemo imati pet učionica s 55 računala te mnoštvo pratećih sadržaja. I ove godine u kampu će sudjelovati i naši daroviti prijatelji iz drugih područja (glazba, film), a kamperskom uratku prošlogodišnje obrade pjesme "Rajska djevo", dodat ćemo i jednu novu prigodnu obradu.

Broj mjesta je ograničen, ima već dosta upita, pretprijava i najava, stoga požurite.

Iako malu prednost uvijek imaju naši članovi s najbržim prstom i boljim rezultatima na prethodnim natjecanjima, svake godine se u kampove prihvaća i nekoliko novaka.

I ove godine će biti puno puno rada i veselja, bit će i športa i zabave i kupanja u bazenu, šetnje i trčanja...

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE -  OVDJE

1.  termin 18. - 25.8.

 
2. termin  25.8. - 31.8.
 
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.