Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, prijave se nastavljaju

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, prijave se nastavljaju

29.05.2018.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se od 18. kolovoza, pa do 31. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu. Pristigle prijave za glavne grupe su obrađene te se roditeljima šalju povratne informacije.

 

Molimo roditelje koji su najavili sudjelovanje u grupama Kroz igru do stvaralaštva i Digitalna elektronika (grupe B.) u oba termina, da svoje prijave potvrde putem Interneta.

 

Predbilježbe su aktivirane u utorak 15.5., naši članovi su bili izuzetno brzi tako da je preostalo još nekoliko mjesta u oba termina, a prijave su otvorene do popune mjesta. 

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE:

1.  termin 18. - 25.8.

 
2. termin  25.8. - 31.8.
 
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.