pAKCELERATOR, zaključna provjera, subota 11. siječnja Ilica 53

pAKCELERATOR, zaključna provjera, subota 11. siječnja Ilica 53

08.01.2020.

Popularizatorski program pAKCELERATOR održava se svake školske godine uz potporu skupštine Grada Zagreba i nakon natjecanja u studenom, završava završnom provjerom napretka mladih programera uoči ustaljenih početaka drugog obrazovnog razdoblja. Ovogodišnja zaključna provjera održat će se subotu 11. siječnja u 11:45 sati odmah po završetku redovitih radionica za grupu 6-A.

Iako je u natjecanju sudjelovalo puno više od 100 natjecatelja, zbog skučenog prostora u učionicu možemo pozvati tek tridesetak mladih programera, a ostali će raditi od kuće. Pozvanici i njihovi roditelji dobit će SMS poruku tijekom četvrtka, 9. siječnja.

Svakom pozvaniku na zaključnoj provjeri bit će vidljivi riješeni i neriješni zadaci tako da će imati priliku pokazati svoj napredak u protekla dva mjeseca. 

Evo rasporeda:

- 11:45 priprema za početak rješavanja i podjela majica
- 12:00 do 13:15 rješavanje zadataka koji su bili preteški u natjecanju 9. studenog
 
- 13:15 dron dovozi pAKCELERATOR tortu is Nagradom za ukupnog pobjednika
 
- 13:15 do 13:45 preuzimanje nagrade i slatko druženje
 
- 13:45 do 15:00 redovita nagradna m-radionica za sedmaše i osmaše 
 
Veselimo se vašem dolasku i lijepim uspomenama ...
 
NAPOMENA:
- radionice u 9 i 10 sati održavaju se redovito. Umjesto poslijepodnevnih radionica u Ilici za grupe 5-A i XY molimo polaznike da nadoknade neriješene programerske zadaće od kuće.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.