Obavijest o radionicama

Obavijest o radionicama

14.02.2020.

Na dan Županijskog natjecanja radionice se ne održavaju u Ilici 53. Stoga u petak 14. veljače neće biti večernjih radionica, a u subotu 15. veljače, sve radionice redovito će se održati. Od ponedjeljak 17. veljače održavati će se sve radionice za napredne programere u redovitim termina i grupama, a obavijest o dodatnim priprema i vikend akceleraciji dobit će uskoro roditelji svih pozvanih na državno natjecanje.

U Domu tehnike radionica C/Logo-početnica održavat će se i u petak i u subotu u redovitim terminima, a isto tako i jutarnje radionice subotom za razrednu nastavu. Učenici razredne nastave, nakon prekid u utorak i srijedu zbog priprema za Županijsko natjecanje, idući tjedan nastavljaju rad u svojim redovitim grupama i radionicama "Programerska vijuga", utorkom i srijedom, odnosno subotom.

Svima sretno Valentinovo.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.