Pripreme za izborne pripreme,  18. do 29. srpnja

Pripreme za izborne pripreme, 18. do 29. srpnja

18.07.2020.

Nakon odličnih rezultata naših članova na pretkolima i glavnim natjecanjima DMIH-a, one najtvrdoglavije dočekuju i izborne pripreme za reprezentaciju Hrvatske.


U shodu s tim, a nakon poludnevne pauze za proslavu rezultata, nastavljaju se pripremne radionice za juniorske izborne pripreme, a na poziv odgovornog mentora i voditelja na pripreme se mogu priključiti i naši članovi srednjoškolci. Prva radionica kreće već danas od 18:00.


Radit će se svaki dan od 9 do 13 sati, a voditelji će biti dostupni za pitanja i pomoć i od 18 do 20 sati.
Ponovno će svaki učenik dobit inicijalnu SMS poruku od svojih i treba odmah potvrditi primitak, a poruke će dobiti i roditelji.


Odgovorne osobe za provedbu priprema su Filip Mravunac i Dominik Fistrić.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.