Jesenske radionice, najava

Jesenske radionice, najava

09.10.2020.

Zbog pojačane skrbi o državnim natjecateljima jesenske radionice smo odgodili za kraj listopada. Državno natjecanje iz infromatike za školsku godinu 2019/20 je završeno. Mladi programeri naši članovi osvojili su 13 od 12 prvih mjeta i tako treći put u povijesti ostvarili ovakav nevjerojatni rezultat na ponod Gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Predbilježbe za sudjelovanje učenika razredne nastave i starijih početnika (SMS na 0914846375) završavaju 26. listopada.

Za razliku od njih, najbolji programeri s odličnim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima bit će od strane ZRSOvih organizatora razvrstani u grupe od 5-A do 8-A i grupa za najbolje mlađe srednjoškolce, a raspored po razredima i grupama bit će objavljen u tjednu od 26. do 30. listopada.

 

Učenici razredne nastave i početnici, novi članovi, započet će s svojim radionicama okvirno tjedan dana kasnije od već dokazanih natjecateljskih programera, a taj početak najavit ćemo zasebnom obavijesti u tjednu od 3. do 6. studenog.

Molimo da pratite obavijesti na ovoj web stranici.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.