Jesenske radionice, najava

Jesenske radionice, najava

09.10.2020.

Zbog pojačane skrbi o državnim natjecateljima jesenske radionice smo odgodili za kraj listopada. Državno natjecanje iz infromatike za školsku godinu 2019/20 je završeno. Mladi programeri naši članovi osvojili su 13 od 12 prvih mjeta i tako treći put u povijesti ostvarili ovakav nevjerojatni rezultat na ponod Gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.

Predbilježbe za sudjelovanje učenika razredne nastave i starijih početnika (SMS na 0914846375) završavaju 26. listopada.

Za razliku od njih, najbolji programeri s odličnim rezultatima na županijskim i državnim natjecanjima bit će od strane ZRSOvih organizatora razvrstani u grupe od 5-A do 8-A i grupa za najbolje mlađe srednjoškolce, a raspored po razredima i grupama bit će objavljen u tjednu od 26. do 30. listopada.

 

Učenici razredne nastave i početnici, novi članovi, započet će s svojim radionicama okvirno tjedan dana kasnije od već dokazanih natjecateljskih programera, a taj početak najavit ćemo zasebnom obavijesti u tjednu od 3. do 6. studenog.

Molimo da pratite obavijesti na ovoj web stranici.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.