LJETNI KAMPOVI 2023, prvi termin - lipanj

LJETNI KAMPOVI 2023, prvi termin - lipanj

08.05.2023.

Ovogodišnji kampovi održat će se u tri termina. Mjesta su popunjena, jedino je za prvi termin, od 22. do 29.6. u Domu Crvenig križa na Sljemenu, ostalo još pet do sedam slobodnih mjesta.

Svaki kamp sastoji se od sedam noćenja i sedam punih pansiona za pet skupina od po 6 do 8 polaznika. Rad se odvija prema dnevnom rasporedu koji se sastoji od 6-8 sati programiranja (C++/Python, Logo), dva do tri sata matematike i informatičkog stvaralaštva te dodatnih aktivnosti, stolnog tenisa, malog nogometa, bagmintona i šaha, te pokaznih radionica glazbe i računala. O polaznicima skrbi tim od osam do deset programskih voditelja te dva do tri pedagoška voditelja i organizatora.

UMETNUTO 20.5. U 10:45

Nekoliko slobodnih mjesta već su popunili stari i novi članovi izvan Zagreba. Kod popune preostalih nekoliko slobodnih mjesta prednost ćemo dati novim članovima izvan Zagreba i starim članovima iz Zagreba.

Dodatne prijave za prvi termin od 22. do 29. lipnja mogu se učiniti putem poveznice u nastavku. Zainteresirani polaznici koji nisu članovi ZRS-a, uz prijave mogu putem SMS poruke na 091 4846 375 i 091 4848 348 zatražiti članstvo u Savezu. 

PRIJAVA ZA TERMIN 22.- 29.6.2023.

Za dodatne informacije slati SMS ili uputiti poziv na 091 4848 348 ili 091 4846 375.

NAPOMENA:

Osim dodatnih prijava za prvi termin, zainteresirani članovi moći će se dopunski / korekcijski prijaviti na spisak kandidata za sudjelovanje u terminima u kolovozu. Naime, za po 2 mjesta u svakom terminu povećali smo broj polaznika, tako da se mogu obuhvatiti i oni članovi koji se bore za nastup u programerskim ili matematičkim reprezentacijama, pa i oni stari članovi koji su debelo zakasnili s prijavom u siječnju i veljači. Otvoriti ćemo i mogućnost da nam se pridruži i po jedan dodatni daroviti mladi programer koji će se u svibnju ili lipnju uključiti u članstvo Saveza, odnosno netko od polaznika kampa u lipnju koji se bude posebno istaknuo.

PRIJAVA ZA STATUS KANDIDATA ZA TERMINE U KOLOVOZU 18.8. DO 1.9.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.