Dopunske prijave za kampove na moru, obavijest

Dopunske prijave za kampove na moru, obavijest

29.05.2023.

Zainteresirani članovi mogu se dopunski / korekcijski prijaviti na spisak kandidata za sudjelovanje u terminima kampova na moru u kolovozu. Broj mjesta u svakom terminu povećan je za dva polazika-ce. Stoga se putem prijavnice u nastavku u kamp mogu prijaviti članovi koji su završili borbu ili će uskoro okončati za nastup u reprezentacijama pa mogu planirati kolovoz. Mogu se prjaviti i oni stari članovi kojima je navika zakasniti ili ne vidjeti objave o prijavi na kampove, pa im je i ovogodišnje otvaranje prijave u siječnju promaklo. 

Osim toga otvorili ćemo i mogućnost da nam se pridruži i po jedan dodatni daroviti mladi programer koji će se u lipnju uključiti u članstvo Saveza, a poglavito netko od polaznika sljemenskog kampa T0 (22.-29.6.) koji se bude posebno istaknuo.

U slučaju viška prijava Savez će odabrati kandidate za status polaznika i roditeljima putem SMS poruke i e-pošte uputiti ubavijesti o tome. Prijavljenik koji se u međuvremenu izbori za reprezentativno dres pa ne bi bio u mogućnosti doći u kamp, može otkazati status kandidata. Ljetni kampovi se organiziraju u suradnji sa svim udrugama članicama Saveza (Udruga Božo Težak, S vijugom, Mudri, NetSystems i ostale), a od od šk. god.1999/2000 održano je više od osamdeset kampova.

PRIJAVA ZA STATUS KANDIDATA ZA TERMINE U KOLOVOZU 18.8. DO 1.9.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.