RADIONICA "programersk@ VIJUGA 2007"

RADIONICA "programersk@ VIJUGA 2007"

16.11.2007.

U računalnoj učionici udruge mladih programera S VIJUGOM na Hrgovićima 58, u suradnji sa Savezom, početkom listopada nastavilo se s redovitim godišnjim radionicama za poticanje rane darovitosti.

Trideset petero minića i mlađih kadeta svoje vijugice već brusi u Hrgovićima srijedom i subotom.

U ponedjeljak 19.11. njima će se pridružiti još dvije nove grupe minića.
Termini za ove dvije grupe su od 19:15 do 20:20 i od 20:25 do 21:30.


U ove grupe pozivaju se Hrvoje I., Petar M., Marko Č., Romana Ž., Sven PŠ & Denis, Nicolas, pozivaju se Tesa i Dora, a u grupama je rezervirano i po nekoliko mjesta za nove miniće iz istočnog dijela grada.

Za najredovitije polaznike subotnje radionice oragnizirat će se još jedan nagradni termin, a od početka prosinca nekim minićima "logašima" predložit ćemo da se uključe i u radionicu Pascala koja će se održavati jedanput tjedno.

Pozdrav svim starim i novim "subotnjim vijugicama" i neka se i ove godine sjete našeg najdražeg VUKOWARA i ponosno uče kroz igru.
Hrgovićki stariji logaši
12.11.2007.
Evo malog podsjetnika.

Sutra startate vi, nešto stariji hrgovićki logo zanesenjaci.

Kao i prošle godine termin vam je svakog utorka od 19:30 do 21:30.

S vama će raditi dvije alke profesionalke, od kojih je jedna uvijek polovica druge a druga je uvijek polovica prve. Dakle, kad se same zbrajaju, zbog faktora neubrojivosti, zbroj je gotovo jedno cijelo. Međutim, kad ih se zbraja sa strane čini se da je zbroj relativno prirodni broj 2 (opisno - "LABUD").

Očekujem baš sve već sutra, a i Matija neka se nekako snađe pa dođe.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.