Daroviti informatichari marljivo se pripremaju

Daroviti informatichari marljivo se pripremaju

28.12.2007.

Od početka listopada nakupine darovitih neurona dolaze pod palmu da bi se pripremali za nastupajuća natjecanja u programiranju.

Srijedom i petkom navečer te subotom od podne do navečer neumorno se radi i mlati po pizzama. Što se tiče potonjih, sve su pojedene bez greške. A što se tiče algoritamsko programerskog napretka, to ćemo tek vidjeti. Bolje nego prošle godine je nemoguće očekivati, ali da će e-škvadra dati sve od sebe, to je jasno. I to je uvijek jedina prava pobjeda.


Ovogodišnji rad završava se 29.12. u subotu cirka oko 16-18 sati po srednjoeuropskom nevremenu.
Velika većina (skoro svi) izborila se za Krapinu, a kao pravu škvadru ni krapinski pračovjek ih ne može razdvojiti. Za one mlađe koji se nisu imali prilike izboriti za najviši plasman na državnom natjecanju, zagrebienzisi će organizirati šestodnevnu turbo torturu na Hrgovićima i u Ilici.

A sve Bu na weBU.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.