Obavijest za miniće, HRGOVIĆI, JAZBINA i HRAŠĆE

Obavijest za miniće, HRGOVIĆI, JAZBINA i HRAŠĆE

03.04.2009.

Podsjećamo naše miniće da je stanka zbog državnog natjecanja gotova. Voditelji su malo došli k sebi i zaželjeli se rada s minićima. Dakle, Hrgovići nastavljaju s radom sutra u subotu, 4.4. u redovitim jutarnjim terminima pa sve do ručka. Raspored grupa ostao je isti, jedino imamo dvije nove predškolke, Emu i Petru. To nam je posebno drago jer je sada Veronika dobila društvo u "mini vrtić" kategoriji.

Maksimiski minići z Bukovca (JAZBINA) i šire nisu ni prekidali s radom, dobro napreduju i neka samo tako nastave. Za vrijeme ferja u svim učinicama će biti proljetne radionice. Voditelj iz Hrašća po prvi put priprema i početnu radionicu programiranja u Logu za sve prvašiće iz svoje gradske četvrti koji vole matematiku, udruga MIK ga u tome podržava, a rezultat ćemo vidjeti.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.