PROLJETNE RADIONICE 2009

PROLJETNE RADIONICE 2009

09.04.2009.


Ovogodišnje proljetne radionice počinju s radom u utorak 14.4. i traju do subote 18.4.

A. POPULARIZATORSKE RADIONICE

U gradskoj četvrti Hrašće se održava redovita popularizatorska radionica sa stalnim polaznicima, novi zainteresirani mogu se slobodno osobno javiti u učionicu u utorak od 8:30 do 17 sati.

U gradskoj četvrti Trnava s grupama se planira raditi svakodnevno od 9 do 16 sati, a novi zainteresirani polaznici mogu se javiti na telefon 0912695656.


B. POTICANJE DAROVITOSTI

Učionice u Hrgovićima i na Dotrščini (II Jazbinski odvojak) imat će posebne programe za poticanje rane darovitosti. U radionicama ima još nekoliko mjesta, a zainteresirani prvašići skloni matematici mogu se javiti na telefone 0914846375 (Hrgovići) i 0912829773 za učionicu na Jazbini.

U računalnoj učionici u Ilici 53 nekoliko grupa darovitih starijih osnovaca naučit će programski jezik C. Grupe su formirane, a ima još po dva mjesta za izvanserijske matematičare učenike 5., 6. ili 7. razreda osnovne škole, koji žele naučiti programirati u programskom jeziku C. Novi zaiteresirani matematičari za Ilicu 53 mogu se prijaviti na telefon 0914848348 putem SMS poruke u bilo koje doba dana, uključujući i subotu i nedjelju.

Radionice u Ilici 53 i Hrgovićima će raditi svaki dan u jutarnjim, popodnevnim i večernjim satima, a raspored će biti objavljen do petka navečer.
 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.