MIOC v.s. PETA 2011

MIOC v.s. PETA 2011

07.02.2011.

Ove godine uveli smo novinu za učenike Pete gimnazije i MIOC-a. Naime, osim pojedinčno učenika, ove dvije najbolje škole natjecat će se i ekipno! Svaku školu će u svakom predstavljati po tri najbolje plasirana učenika. Povrh toga svaka škola može imati i po dva stalna bonus rezultata za starije uzraste. Odlukom Rukovoditelja natjecanja u Petoj u kvotu turbo generatora bonus rezultata ulaze Peklar i Tomić, a u MIOCu Gleich i Medić. Bit će to svojevrsni zagrebački programerski “OXFORD vs CAMBRIDGE”, kao nova tradicija koja će dodatno podignuti kvalitetu natjecatelja dvaju prijateljskih škola, ali i Zagreba i Hrvatske u cjelini.
Nakon svakog kola rezultati će se prikazivati sveukupnim brojem bodova i postotkom za svaku gimnaziju te dodatno ukupnim brojem bodova i postotkom riješenosti za svaki pojedini razred.

Nakon prvog kola ekipa MIOCa doslovce je pomela PETU, rukavica je bačena.

Pogledajmo rezultate!

MIOC v.s. PETA, crveno plavii protiv zeleno bijelih.
Nastavak u 2. kolu, već 19. veljače.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.