Ljetni kampovi za poticanje darovitosti na Silbi, prijave su u tijeku

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti na Silbi, prijave su u tijeku

05.07.2013.

Predbilježbe su tijeku već nekoliko tjedana i mjesta se  brzo popunjavaju. Prijave su otvorene do popune mjesta odnosno do početka kolovoza. U oba termina još ima slobodnih mjesta pa požurite. Prednost imaju naši članovi no i ove godine ćemo primiti i nekoliko novaka koji nam se tek pridružuju. Nakon elektronske predbilježbe preuzmite odgovarajuću prijavnicu i popunjenu je vratite prema uputama.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1.  termin (13)/14. -  22/(23).8.

 

2. termin 22.8. - 28/29.8.

 
 
U oba termina polaznici jednog kampa mogu pohađati i programe drugog kampa, kao i svih proteklih godina. Kontakt telefon je 0914848348.

BOŽO VAS ZOVE!

N A P O M E N A! Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu ZG.Informatijade BOŽO TEŽAK imaju i ove godine posebne pogodnosti, isto kao i  najuspješniji natjecatelji drugih hrvatski natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

POGODNOSTI

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.