Ljetni kampovi, obavijest o polasku za drugi termin, povratak prve grupe

Ljetni kampovi, obavijest o polasku za drugi termin, povratak prve grupe

26.08.2015.

Drugi termin se bliži.

Polazak autobusom iz Zagreba je u ponedjeljak 31.8. u 11:30 sati s perona 501/502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti postavljen u 11:15 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu "nacrtaju" točno u 11:15 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika krenut će se prema Sljemenu. Svi polaznici će odmah po do dolasku na Sljeme vidjeti svoj inicijalni raspored u radionice.

Ručak dobrodošlice počinje oko 12:30 sati nakon čega slijedi smještaj u sobe.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković Gogo na 091 4846 374 ili 098 520 186 te ZRSov Mario na 0912829773 ili ZRSov Zdravko na 091 4848 348.

Sudionici kampova neka ne zaborave ponijeti sapun i ručnike, a dobro će im doći tenisice i kupaće gaće. Natjecatelji s iskustvom neka ponesu ZRSove majice s natjecanja.

Ako bi netko bi radije radio na svojem prijenosniku neka ga slobodno ponese, bit će i slobodnih stolova za tu namjenu u učionicama.

Ne bojte se, bit će i odbojke, košarke, novih ping-pong stolova u "olimpijskoj mini dvorani", zatim bagmintona, malog nogača, prezanimljivih gostiju i igara, čak i picigina i kupanja u bazenu, voda će biti plitka u neograničenim količinama kao i Internet.

A tko se bio naviknuo na Silbljanske komarce, morat će se odviknuti.

 

POVRATAK PRVE GRUPE

Polaznici kampa u prvom terminu krenut će sa Sljemena najkasnije u 14:45 sati tako da se na peronima 501/502 očekuju već iza 15:15 sati.

 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.