Kampovi za poticanje darovitosti

Kampovi za poticanje darovitosti

14.08.2015.

Prijave za ljetne kampove završavaju u ponedjeljak 17.8. Za prvi termin će se primiti još  dva polaznika koja su najavila sudjelovanje, drugom terminu ima još nekoliko mjesta.

Obavijest o polasku prve grupe sa svim detaljima objavit će se najkasnije u utorak 18.8.2015.

Iako je Silba na našu žalost otpala, itekako će živjeti na novoj destinaciji. Naši novi domaćini su prekrasni i sve će učiniti za svoje goste, a uvjeti u kojima ćemo boraviti, raditi, odmarati se, športirati, dokoličariti, uistinu su izvanserijski. Raspored učionica i rada bit će pravi pravcati Silbljanski, a bit će i lijepih iznenađenja.

Požurite!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.