Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2016, obavijest o polasku 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2016, obavijest o polasku 1. termin

09.08.2016.

Prvi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 18.8. u 10:45 (11:00) sati s perona 503 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 10:30 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu "nacrtaju" u 10:30 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika vesela ekipa će krenuti prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu te razgovarati oko pohađanja neprogramerskih radionica. Svi polaznici će do dolaska na Sljeme biti raspoređeni u radionice.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković na 091 4846 374 ili 098 520 186 ili ZRSov Mario na 091 2829 773.

Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom te ZRS-ov Boris.

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za slobodno vrijeme kupaće gaće. Natjecatelji s IBT-a i Akceleratora neka ponesu majice s tih natjecanja. Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.


Napomena:
Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 25.8. bit će objavljena najkasnije do 19. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.