Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2016

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2016

02.05.2016.

 

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se ove godine po sedamnaesti put. Odvijat će se i dalje u dva termina, pri čemu je prvi termin uvijek za nešto starije i dan duži od drugog. Ove godine počinjemo 18. kolovoza, kampovi se organiziraju u suradnji s našim udrugama BOŽO TEŽAK, S VIJUGOM, DUI, ABC i MUDRI.

Predbilježbe će se aktivirati u srijedu 4.5., a način organiziranja kampova bit će sličan proteklim godinama. Naravno, bit će još više prave matematike i individualnog rada s darovitim pojedincima. Mogućnost povlaštene prijave te beneficija imat će polaznici naših radionica i natjecanja, znatiželjni osnovci koje privlače programi digitalne elektronike i stvaralaštva te najbolje plasirani natjecatelji na prošlogodišnjim natjecanjima.

Osim vrlo intenzivnog rada na osnovnim programima za darovite, i ove će godine biti dovoljno dodatnih programa, predavanja, radionica i zabavnih i športskih sadržaja te termina za kupanje.

Boravak i rad odvijat će se u besprijekornim uvjetima Doma Crvenog Križa na Sljemenu, na raspolaganju ćemo imati pet učionica s više od 50 računala te mnoštvo pratećih sadržaja. 

I ove godine u kampu će sudjelovati i naši daroviti prijatelji iz drugih područja (glazba, film), a studijskoj izvedbi naše druge pjesme "Programeri luduju" pridodat ćemo i englesku inačicu pjesme "100 godina BOŽE". 

Broj mjesta je ograničen, malu prednost uvijek imaju naši članovi s najbržim prstom i boljim rezultatima na prethodnim natjecanjima, a svake godine se u kampove prihvaća i nekoliko novaka.

Bit će prekrasno i romantično, a polaznici će svakim danom napredovati u svakom pogledu, a i šire. Priča o opravicama za kupanje je navodno istinita.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE 

1.  termin 18. - 25.8.

 
2. termin  (25.8.-31.8./1.9)
 
 
Nakon predbilježbe  i obavijesti o dobivanju statusa polaznika potrebno je poslati ispunjenu PRIJAVNICU / POTVRDU - SUGLASNOST

N A P O M E N A: Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu NATJECANJA ZG.Informatijada BOŽO TEŽAK i pAKCELERATOR, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i najuspješniji natjecatelji drugih hrvatskih natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.