Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017, podsjetnik

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017, podsjetnik

01.07.2017.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se ove godine po osamnaesti put. Odvijat će se u suradnji s našim udrugama članicama u dva redovita termina, od 17. kolovoza, pa do 30. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu.

Predbilježbe su aktivirane u srijedu 26.4. u 15 sati. Zainteresirani polaznici neka požure jer je ostalo još samo nekoliko nepopunjenih mjesta.

Način organiziranja kampova i raspored rada bit će sličan proteklim godinama, kao što smo objavili u prethodnoj obavijesti i najavi.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE 

1.  termin 17. - 24.8.

 
Termin je popunjen, no u slučaju interesa potrebno se javiti porukom na 0914848348.
 
2. termin  24.8. - 30.8.
 
 
Termin je popunjen.
 
Nakon predbilježbe i obavijesti o dobivanju statusa polaznika potrebno je poslati ispunjenu PRIJAVNICU / POTVRDU - SUGLASNOST

N A P O M E N A: Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu NATJECANJA ZG.Informatijada BOŽO TEŽAK i pAKCELERATOR, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i najuspješniji natjecatelji drugih hrvatskih natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

-----------

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.