Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017. Obavijest o polasku 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2017. Obavijest o polasku 1. termin

11.08.2017.

Prvi termin se bliži.

Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 17.8. u 11:45 sati s perona 502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.


Autobus će biti parkiran na peronu u 11:30 sati pa molimo naše drage putnike da budu na peronu "nacrtaju" u 11:25 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika krećemo prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će vidjeti raspored radionica koji će biti izvješen na nekoliko mjesta u autobusu te usput malo porazgovarati oko pohađanja neprogramerskih radionica.

 

Dnevni raspored rada po grupama polaznika bit će objavljen na Tv ekranu u predvorju objekta, a na vratima soba spisak "spavača" i grupa u koju su raspoređeni. Radionice započinju poslije smještaja u sobe i ručka koji je planiran za 13:45 sati.


U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković na 098 520 186 ili ZRSov Mario na 091 2829 773, a naravno i Zdravko na 0914848348.

Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom te ZRS-ov Boris i Zdravko.

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za slobodno vrijeme kupaće gaće. Natjecatelji s IBT-a i Akceleratora neka ponesu majice s tih natjecanja. Sljemenski učionički prostori za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

 


Napomena:
Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 24.8. bit će objavljena najkasnije do 18. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.