Ljetni kampovi 2020 - prvi termin, obavijest br 1

Ljetni kampovi 2020 - prvi termin, obavijest br 1

06.08.2020.

Pripreme za održavanje ovogodišnjih kampovova su pri kraju. Polaznici su razvrstani u grupe i izrađen im je inicijalni dnevni raspored. Tehnička priprema bit će završena sutra. Savez će napraviti i sve druge pripreme najkasnije tjedan dana prije početka kampa.

Planirani početak prvog termina u Domu crvenog križa na Sljemenu je pomaknut na subotu 22. kolovoza u 13 sati, a sve ostale potrebne informacije objavit ćemo do 17. kolovoza, a po potrebi i ranije.

U izvanrednim okolnostima u kojima živimo i radimo od sredine ožujka, naše aktivnosti nismo otkazivali, već smo ih po potrebi održavali putem Interneta, ili odgađali.

Zbog pomicanja prvog termina, pomiče se i drugi termin za jedan dan, na 28.8.

Sve ostale potrebne obavijesti bit će pravovremene, stoga molimo da pratite našu web stranicu.

Vaši ZRSOvci

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.