Ljetni kampovi 2020 - prvi termin, obavijest br 1

Ljetni kampovi 2020 - prvi termin, obavijest br 1

06.08.2020.

Pripreme za održavanje ovogodišnjih kampovova su pri kraju. Polaznici su razvrstani u grupe i izrađen im je inicijalni dnevni raspored. Tehnička priprema bit će završena sutra. Savez će napraviti i sve druge pripreme najkasnije tjedan dana prije početka kampa.

Planirani početak prvog termina u Domu crvenog križa na Sljemenu je pomaknut na subotu 22. kolovoza u 13 sati, a sve ostale potrebne informacije objavit ćemo do 17. kolovoza, a po potrebi i ranije.

U izvanrednim okolnostima u kojima živimo i radimo od sredine ožujka, naše aktivnosti nismo otkazivali, već smo ih po potrebi održavali putem Interneta, ili odgađali.

Zbog pomicanja prvog termina, pomiče se i drugi termin za jedan dan, na 28.8.

Sve ostale potrebne obavijesti bit će pravovremene, stoga molimo da pratite našu web stranicu.

Vaši ZRSOvci

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.