Kamp 2020 - od doma

Kamp 2020 - od doma

20.08.2020.

Ljetni kamp 2020 je nažalost odgođen, ali kako bi kvalitetno iskoristili vrijeme prije početka školske godine, u tjednima kada su trebali biti kampovi bit će organiziran 'Kamp od doma'. Svi prijavljeni na kamp (neovisno o terminu) trebaju se javiti svojim voditeljima e-mailom, kako bi ostvarili kontakt i krenuli sa radom. Podsjećamo naše članove da ih u listopadu čeka naknadna odrada odgođenih državnih natjecanja.

Planirano vrijeme održavanja kamp-radionica jest od ponedjeljka 24.8., pa sve do petka 4.9. sa rasporedom:
    - prijepodne - termin za online radionicu u kontaktu s voditeljem, rad po želji polaznika - pitaj što želiš naučiti, a nisi imao priliku
    - posljepodne - vrijeme za samostalno rješavanje zadataka zadanih od voditelja na prijepodnevnoj radionici

Uz posebnu dozvolu voditelja grupa, pridruživanju kamp-radionicama na daljinu mogu zatražiti i naši članovi koji se nisu prijavili na niti jedan termin ovogodišnjeg ljetnog kampa(u e-mailu napomenuti da polaznik nije prijavio kamp).

Polaznici za početak trebaju kontaktirati Filipa Mravunca e-mailom na ili pozivom, od kojeg će dobiti daljnje upute o tome u koju grupu pripadaju i kome se dalje javiti.

Nakon što se jave svojim voditeljima, polaznici radionica dobiti će daljnje upute od svojih voditelja.
U slučaju nedoumica oko grupa ili sporog odaziva voditelja, polaznici se mogu i dodatno javiti SMS-om Zdravku Škokiću[091 4848 348], Filipu Mravuncu[091 4846 375] ili Dominiku Fistriću[091 4846 370].

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.