Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, obavijest o povratku

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, obavijest o povratku

26.08.2021.

Sudionici kampa u prvom terminu imaju planirarni povratak u subotu 28. kolovoza u vremenu od 15 do 15:30 sati. Povratak je u obiteljskom aranžmanu pa molimo roditelje da budu točni.

U subotu 16 sati na u Dom crvenog križa pristizat će učenici razredne nastave i ostali novi polaznici drugog termina, i pridružiti se kolegama koji nakon ostaju i u drugom terminu.

NAGRADNO PITANJE:

Tko pogodi ime i prezime i godinu u kojoj se mladi programer sa slike natjecao u željezničkoj modelarnici, dobit će slatku povelju.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.