Ljetni kampovi, obavijest o dolasku

Ljetni kampovi, obavijest o dolasku

11.08.2021.

Ljetni kampovi započinju 22. kolovoza i odvijat će se u dvije grupe do 2. rujna. Radionice u kampovima odvijat će se u sedam improviziranih učionica. Broj polaznika je manji zbog osiguranja potrebnog razmaka tijekom rada, i iz istih razloga ove se godine ne će održavati zajednička predavanja za sve polaznike. Osim osnovnog radada na usavršavanju programerskih znanja i vještina te usputne napredne matematike za osnovce, bit će dovoljno športskih i glazbenih aktivnosti. Dnevni rasporedi rada, kao i svih prethodnih godina, čekat će polaznike već prilikom dolaska u Dom Crvenog križa.

Raspored dolaska:

1. grupa polaznika

- dolazak u Dom crvenog križa u vlastitiom aranžmanu, nedjelja 22.8., u 15 sati

2. grupa polaznika

- dolazak u Dom crvenog križa u vlastitom aranžmanu, subota 28.8. u 16 sati.

Povratak polaznika je u vlastitom aranžmanu, u subotu 28.8. od 15 sati, a prema zasebnoj obavijesti koja će se postaviti 25. kolovoza.

Kampovi za poticanje darovitosti organiziraju se zajednički s udrugama članicama saveza.

NAGRADNO PITANJE:

Tko prepozna igrača s brojem 4 na slici, zaradio je kolač (poruku sadržaja IGRAČ BR 4 JE IME PREZIME, poslati na 0914848348 ili 4846375)

Veselimo se drženju i radu.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.