Ljetni kampovi 2024, dva termina su popunjena - a u dodatna dva ima još mjesta

Ljetni kampovi 2024, dva termina su popunjena - a u dodatna dva ima još mjesta

13.12.2023.

Obavještavamo naše članove i pratitelje da su dva termina (od 12.8. do 19.8. i od 19.8. do 26.8.)  za učenike viših razreda osnovnih škola i za srednjškolce - popunjena. Svi kandidati s popunjenom prijavnicom uredno su evidentirani. Budući da je broj kandidata veći od kapaciteta kampova u ta dva termina, nekoliko obitelji ćemo zamoliti da se u dogovoru izabere jedan od ranijih termina, u kojima još ima mjesta. U idućim danima sve obitelji kandidata dobiti će putem e-pošte obavijest o zaprimljenoj prijavi te zatim, u tjednu od 17-21. prosinca, i potvrdu o dobivanju statusa polaznika kampa sa svim potrebnim podacima za daljnje postupanje.
 
U terminima za programere početnike (29.7. do 5.8).i za mlade matematičare od 3. do 7. razreda osnovne škole (5.8. do 12.8.) još uvijek ima puno slobodnih mjesta. Ukoliko bude potrebno ova dva termina spojiti ćemo u jedan zajednički, od 5.8 do 12.8.
 
Kako je bilo u kolovozu 2023. godine pogledajte - ovdje 1 -  ovdje 2 - ovdje 3 - ovdje 4 – ili potražite više na FB stranici i stavite sviđalicu, a možete pogledati i polaznu objavu o kampovima 2024 .
 
A. SLOBODNA MJESTA I PRIJAVE
 
  • A1. učenici razredne nastave i učenici do 6. razreda osnovnih škola, početnici, od 29.7. do 5.8. ; ima slobodnih mjesta
 
 
  • A2. KAMP ZRSOmath za matematičare, učenike osnovnih škola, 3. - 7. RAZRED, od 5.8. do 12.8. ; ima slobodnih mjesta
 
Novi kandidati, učenici iz cijele Hrvatske, pa i Hrvati izvan Domovine, koji nisu članovi - a odlični su matematičari i žele se učlaniti u ZRS i sudjelovati u kampovima - neka slobodno popune prijavnicu, a za dodatne informacije neka se slobodno jave putem
e- maila na  i ostave broj telefona, ili samo pošalju SMS poruku "Molim dodatne informacije" na 0914848348 ili 0914846375 ili 0912626466 pa ćemo se isti dan povratno javiti. Naši su kampovi namjenski i služe za usavršavanje u programiranju i matematici i a ne za učenički turizam. Od ljeta 2023. godine državaju se na predivnoj morskoj lokaciji .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B. POPUNJENO

  • učenici viših razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola, od 12.8. do 19.8. i/ili od 19.8. do 26.8. ; popunjeno

- PRIJAVNICA - POPUNJENO

Ukoliko bude organizacijski provedivo, za ova dva (popunjena) termina otvorit će se u veljači dodatne korekcijske prijave za najviše 2 do 3 kandidata!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.