Ljetni kampovi 2024 - prijave su otvorene

Ljetni kampovi 2024 - prijave su otvorene

06.11.2023.

Savez je od 1995. godine, a osobito od 1999. održao više od 70 kampova za mlade programere. Uspomene na brojne kampove na moru i planini zaista su nezaboravne. Zbog velikog interesa članova u 2022. i 2023. godini, u idućoj, 2024. godini, broj ZRS kampova je povećan.

Svi kampovi održavat će se na predivnoj morskoj lokaciji od 28/29. srpnja do 26./28 kolovoza.

Od ove godine s prijavama počinjemo ODMAH SADA - već u studenom 2023, a tako će biti i svih idućih godina.

Članovi će uz ovu objavu dobiti i dodatnu obavijest putem e-pošte. Prošle godine su dva termina bila popunjena već nakon nekoliko sati, pa smo morali dodati treći. 

U kampove se mogu prijavljivati članovi Saveza, no nakon 5 dana prijave će biti dostupne i za sve ostale učenike. Popunjavanjem prijavnice od strane roditelja / skrbnika učenika postaje kandidat za dobivanje STATUSA POLAZNIKA. Prijave su otvorene do popune mjesta. Prošle godine su tri termina bila puna nakon nekoliko dana, Savez je naknadno - organizacijskim poboljšanjima na novoj lokaciji - uspio dodati još nekoliko mjesta, i u kamp uvrstiti nekoliko kandidata s liste čekanja.. 

UPITI I DODATNE INFORMACIJE UZ ILI NAKON POPUNJAVANJA PRiJAVNICE – POZIV ILI SMS PORUKA

Telefon 1 - 0914846375 i telefon 2 I telefon 3 uskoro ... ( nemogućnost kontakta prijaviti na 0914848348 )

Za učenike – MLADE PROGRAMERE – otvara se natječaj za nekoliko termina:

A1. učenici razredne nastave i učenici do 6. razreda osnovnih škola, početnici, od 29.7. do 5.8.

- PRIJAVNICA -

B1. učenici viših razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola, od 12.8. do 19.8.

- PRIJAVNICA -

B2. učenici viših razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola, od 19.8. do 26.8.

- PRIJAVNICA -

KAMP ZA MATEMATIČARE OSNOVNIH ŠKOLA

Osim termina za programerske kampove, ZRS u suradnji s udrugom PRO.mat, raspisuje natječaj i za "ZRS MATKA kamp" za matematičare osnovce. 

C. KAMP MATKA za matematičare,učenike osnovnih škola, 3/4. - 7. RAZRED, od 5.8. do 12.8.

- PRIJAVNICA -

Prednost će i ove godine imati naši brzi i spretni članovi i obitelji koji uredno posjećuju web stranicu. Članovi saveza i obitelji već su dobili čak i SMS obavijesti o početku prijava. Za prošle kampove dobili smo puno upita i prigovora od nečlanova koji bi se rado pridružili na kampovima da su prekasno saznali za početak prijava.

Kako je bilo u kolovozu 2023. godine pogledajte - ovdje 1 ovdje 2 - ovdje 3 - ovdje 4 – ili nam stavite sviđalicu i potražite više na FB stranici.

Osim za učenike, pripremamo iznenađenje i za naše nastavnike i programske voditelje, kao i za studente.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.